Arjan LautenbachIk (1971) heb een passie voor ontwikkelen. En zie mijzelf als een ‘doorgever’. Van belangrijke inzichten, indringende leerervaringen, emotionele belevingen, unieke concepten, geweldige oefeningen en werkvormen én verbluffend eenvoudige, nuttige én razend effectieve tips. En ben gedreven om wat ik leer, ervaar en te weten kom, breder te delen met de wereld. Met jou!

Zodat jij ook geïnspireerd raakt. Dat jij de keuzes maakt die jou verder brengen in jouw leven. En dat jij jezelf en jouw wereld om jou heen verandert. Verbetert. Een stukje mooier maakt.

Geluk is voor mij ‘meer leren houden van de reis dan van het bereiken van de bestemming’.

Ik hoop je tegen te komen op mijn en jouw reis. En een stukje met je op te lopen. En daarin, samen met al die anderen wiens wijsheid ik doorgeef en deel, en al die anderen die hier belangeloos hetzelfde doen, samen op te leren.

Wat ik doe..
Ik ben hoofdredacteur van Ontwikkeljeverder.nl, bevlogen organisatie-ontwikkelaar, trainer en coach. Mede-oprichter en partner bij PIO, Partner In Ontwikkeling. Mijn missie: ontwikkelen en doen ontwikkelen. Vandaar mijn enthousiasme voor Ontwikkeljeverder.nl, als platform voor professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb een achtergrond in Commerciële Economie en Sociale & Organisatiepsychologie. Ben sinds 2012 internationaal gecertificeerd NLP Trainer (ABNLP). Volgde vele tientallen trainingen, opleidingen en seminars: en heb wat mij betreft nog honderden te gaan. Ik ben blijvend in ontwikkeling.

Na bijna 10 jaar in dienst bij 3 aansprekende bureaus voor organisatieontwikkeling, vestigde ik me als zelfstandig ondernemer. In 2009 startte ik samen met Maaike Bakker het bijzondere bureau voor organisatieontwikkeling PIO, Partner In Ontwikkeling.

Uniek in haar aanpak, is PIO steeds vaker co-producent van veranderingen in organisaties. PIO, Partner In Ontwikkeling adviseert, faciliteert, begeleidt, coacht, traint en leidt op. Vervult de verschillende rollen die nodig zijn om de benodigde veranderingen en ontwikkelingen te versnellen en verandervermogen duurzaam te vergroten.

Voor vele organisaties verzorg ik maatwerk verandertrajecten en (open inschrijving én In Company) trainingen. Als coach help ik daarnaast individuele professionals opmerkelijk te presteren.

Als jij een vraag hebt, als jij jouw verandervermogen wil vergroten, of dat van jouw team of organisatie: neem contact met me op. Ik wil graag met je sparren over hoe jij in jouw ontwikkeling of in de ontwikkeling van jouw organisatie weer een volgende stap zet.


Mijn recente bijdragen op Ontwikkeljeverder.nl 

Pin It on Pinterest

Share This