“Ontdek hoe jij jouw invloed vergroot en jouw resultaten én relaties verbetert in jouw gesprekken en vergaderingen.”

Praktische eCursus voor meer impact in onderhandelen en beïnvloeden.

vink-30pxMeer impact

vink-30pxMeer assertiviteit

vink-30pxMeer invloed & macht

vink-30pxMeer flexibiteit

vink-30pxMeer tactiek & strategie

vink-30pxMeer autoriteit

vink-30pxMeer overtuigingskracht

vink-30pxMeer geloofwaardigheid

vink-30pxInzicht, kennis én vaardigheid

vink-30pxBetere resultaten

vink-30pxBetere relaties

vink-30pxMeer zelfvertrouwen

Mis jij nog assertiviteit en overtuigingskracht?

Of herken jij je soms in een van de volgende situaties?
vink-30pxJe weet in gesprekken nog niet eruit te halen wat je hoopte

vink-30pxJe verliest de regie uit handen en vindt het lastig deze terug te pakken

vink-30pxHet kost je moeite jouw verhaal duidelijk neer te zetten

vink-30pxJe hebt nog niet de impact en invloed die je wenst

vink-30pxJe ziet jouw ideeën onvoldoende terug in het eindresultaat

vink-30pxEr wordt te weinig rekening gehouden met jouw wensen

Wil jij dat nu wel eens veranderen?

Wil jij ook meer impact en invloed in jouw gesprekken? En wil jij vaker krijgen wat je wil? Wil jij scherper en slimmer onderhandelen? En wil jij ook meer positieve uitkomsten in de overleggen en gesprekken die jij voert?

Ja, lees dan verder! Zo niet, klik dan gerust weg.

Assertief opkomen voor wat je belangrijk vind is voor de meeste mensen een uitdaging. En wordt steeds belangrijker.

Wil je serieus genomen worden, dan moet je je stem kunnen laten horen. Moet je stelling kunnen nemen. Én moet je tegelijkertijd wendbaar kunnen zijn én de relaties werkbaar kunnen houden.

De wereld wordt nu eenmaal complexer. Je hebt met steeds meer mensen te maken, privé, maar zeker in het werk; mensen met een mening, met een eigen kijk op zaken, met een eigen belang. Die niet altijd hetzelfde willen als jij.

Wat als jij veel meer impact en invloed zou hebben?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij meer invloed kunt uitoefenen. Hoe zou dat zijn?

Waaraan zou jij merken dat je effectiever onderhandelt? Waartoe ben je dan in staat? En welke resultaten worden er dan mogelijk in jouw leven?

Wat gaat het je allemaal opleveren als jij effectiever leert onderhandelen en je invloed in al je andere gesprekken drastisch leert vergroten?

Of je nu gesprekken hebt met familie, vrienden, collega’s, je baas, klanten of leveranciers, en of je het nu leuk vindt of niet: beïnvloeden én effectief onderhandelen worden als vaardigheid steeds belangrijker.

En het ontwikkelen van jouw assertiviteit, stevigheid, overtuigingskracht én wendbaarheid in allerlei sociale situaties is steeds meer een voorwaarde om:

 • serieus genomen te worden
 • zichtbaar te zijn, gezien te worden
 • jouw belangen te dienen (of van jouw organisatie, familie, etc.)
 • te krijgen wat je wil en wat je nodig hebt
 • carriere te maken en die promotie te krijgen die je wil
 • een goede prijs overeen te komen
 • een beter salaris te krijgen
 • goede afspraken te maken
 • professioneel samen te werken
 • goed leiding te geven
 • goed je grenzen te bewaken en ‘nee’ te zeggen
 • etc.

Hoe zou jouw leven eruit zien als jij op al deze punten duidelijke, zichtbare stappen zet?

Waarom lukt het je nu nog niet zoals je wenst?

Dat het je nu nog niet voor elkaar krijgt om de resultaten te behalen die jij wenst, kan te maken met drie factoren.

Of je mist de kennis en vaardigheid om strategisch te beïnvloeden.

Of het ontbreekt je aan een helder kader van onderhandelen; een framework om je technieken in te zetten en om te weten wat je wanneer moet doen voor optimaal resultaat.

Of je mist het vertrouwen en het gezag om meer impact hebben door belemmerende gedachten die je hebt over jezelf: je gelooft nog niet voldoende in jezelf.

En vaak is het juist een combinatie van die drie factoren.

Daarnaast is het nu eenmaal zo dat de meesten van ons dit thuis niet vanzelfsprekend hebben meegekregen. En om het later aan te leren kost tijd, moeite en geld. En dan kan het zomaar zijn dat je jarenlang minder goede resultaten haalt.

Dat jij dit nu leest, betekent dat jij het ook eens wat meer voor het zeggen wil hebben. Dat je minder door anderen wil laten bepalen. Terwijl je tegelijkertijd misschien ook de onderlinge relaties wel werkbaar wil houden. En niet in allerlei onnodige gevechten wil belanden.

Maar ja, hoe doe je dat?

Hoe krijg je anderen zover dat ze gráág doen wat jij van ze wil? Hoe lukt het je om tot oplossingen te komen waarin beide partijen zich kunnen vinden? Hoe ga jij jouw belangen realiseren, zonder een botte boer te zijn? Hoe ga jij scherp onderhandelen zonder dat de ander zich genaaid voelt?

Hoe word je nu een effectieve onderhandelaar?

Sommige mensen zijn moeiteloos in staat anderen te beïnvloeden en te krijgen wat ze willen.

Hen lukt het zelfs om anderen mee te nemen en enthousiast te maken voor hun ideëen.

Of in ieder geval overtuigd te laten raken dat ze een goede en eerlijke deal hebben gemaakt.

Zij kunnen goed hun eigen belangen realiseren, weten de regie te houden én zijn flexibel genoeg om hun aanpak te wijzigen als het nodig is.

En houden de relatie met de ander goed. Creëren zelfs vertrouwen en investeren in een gezamelijke toekomst.

Wat het verschil is tussen jou en hen? 

Zij kennen en gebruiken bewezen technieken en tactieken die hun ideëen kracht bijzetten, die het vinden van oplossingen makkelijk maken en die de ander beïnvloeden.

En hebben altijd een paar alternatieve handelingswijzen achter de hand.

Omdat ze weten wat ze wanneer kunnen verwachten en hoe ze wat wanneer in kunnen zetten: ze hebben een helder model van effectief onderhandelen en beïnvloeden.

En hebben zich actief getraind in de vaardigheden en technieken die daar bij horen.

Over de eCursus Effectief Onderhandelen

Deze eCursus geeft jou inzicht in jezelf, verschaft jou de meest essentiële kennis en technieken van effectief onderhandelen en beïnvloeden én zet je actief aan het werk om je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe technieken in te trainen.

Je ontdekt hoe je een onderhandeling kunt ‘lezen’, om te bepalen wat wel en niet effectief is in je aanpak en wat je volgende stap of ingreep moet zijn. En je leert hoe je jouw gedrag zo inzet dat jij betere resultaten gaat behalen én je relaties verbetert.

Met de schat aan tips, trucs, vuistregels en valkuilen, feitjes, weetjes, tests en oefeningen en een helder overkoepelend onderhandelingsmodel in deze eCursus ontwikkel jij je iedere week, stap voor stap. Waar en wanneer jij wil. En word je zichtbaar, merkbaar beter in onderhandelen, beïnvloeden en effectieve gespreksvoering. Zodat jij vaker de resultaten gaat bereiken die jij wenst.

Jaarlijks verzorg ik in mijn werk vele trainingen Effectief Onderhandelen, die doorgaans tussen de €2.500,- en €3.000,- per persoon kosten. Omdat niet iedereen zijn baas kan overtuigen of dit zelf kan betalen, is er deze eCursus, voor een fractie van de prijs.

Je ontvangt in totaal 12 leermodules om stap voor stap effectiever te leren onderhandelen. Zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Meer invloed en impact verkrijgen was nog nooit zo makkelijk.

Over het WAAROM van deze eCursus
Arjan LautenbachAls het gaat om het leren vergroten van je impact en invloed in onderhandelingen en allerlei andere soorten gesprekken en overleggen: dat is al jaren een grote passie van me.

Al sinds 1998 ben ik heel intensief bezig met het geven van trainingen op dit gebied. Vele honderden professionals en managers in het bedrijfsleven en bij de overheid heb ik getraind en begeleid op dit gebied.

Vanuit mijn achtergronden in Commerciële Economie en Psychologie en met mijn talloze opleidingen in onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer) en hypnose, en mijn onstilbare honger voor alles wat met beïnvloeding te maken heeft, heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die ik graag met je deel.

Ik heb er nu eenmaal een groot plezier in om op leuke, verrassende, nieuwe manieren jou te helpen leren hoe jij jouw invloed kunt vergroten en effectiever kunt krijgen wat jij wil. En ik vind het mooi als jij dat concreet kunt toepassen in al jouw gesprekken, in de vergaderingen, onderhandelingen en overleggen die jij zoal voert.

En het was me al opgevallen dat er op dit gebied in het Nederlands nauwelijks iets te vinden is waarmee je zelfstandig, thuis of waar dan ook op een actieve manier aan de slag kunt. Als je bijvoorbeeld zoekt op ‘onderhandelen’ en ‘invloed’ (en dat heb je misschien wel gedaan voordat je hier terecht kwam) vind je veel trainingsbureau’s met hun trainingen, een paar artikelen op websites en wat verwijzingen naar boeken. En eigenlijk maar heel weinig waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Waarbij je actief aan het werk wordt gezet om jezelf op deze onderwerpen te verbeteren. En te werken aan je skills, zonder dat je direct voor een prijzige training hoeft in te schrijven.

Precies om deze redenen – en juist ook omdat het volgen van een uitgebreide vaardigheidstraining niet voor iedereen is – heb ik deze eCursus ontwikkeld. Om ook jou te kunnen helpen met het vergoten van jouw invloed en met het uitbreiden van jouw onderhandelskills.

Veel energie heb ik gestoken in het ontwikkelen van een oplossing die jou snel, efficiënt en met weinig moeite gaat helpen om effectiever te leren onderhandelen en beïnvloeden. Gewoon thuis of waar en wanneer je maar wil.

‘Wat gaat de eCursus mij eigenlijk opleveren?’

Je zet een enorme stap verder in assertiviteit, invloed, stevigheid, overtuigingskracht én in jouw wendbaarheid en creativititeit om tot slimme oplossingen te komen.

 

vink-30px

De eCursus zet je zowel aan het denken als actief aan het werk. Je vergroot op die manier jouw kennis én werkt actief aan jouw vaardigheden.

vink-30px

Je wordt regelmatig gevraagd meer in de diepte over jezelf, je eigen aanpak of over een specifieke situatie na te denken. Hierdoor vergroot je jouw eigen zelfinzicht en reflectievermogen. Je leert van wat je eerder goed en fout deed en leert snappen waarom je die effecten had op anderen. En je leert welke alternatieven mogelijk waren.

vink-30px

Meer impact! Je krijgt unieke tools en technieken aangereikt om jouw zelfvertrouwen te vergroten en je nadrukkelijker te manifesteren. Men kan niet meer om jouw heen!

vink-30px

Meer overtuigingskracht! In de eCursus ontdek jij hoe jij geloofwaardig en als vanzelfsprekend jouw ideëen een plek geeft in jouw onderhandeling. Zodat daar echt rekening mee wordt gehouden!

vink-30px

Doordat je ontdekt welke alternatieve technieken jij op verschillende momenten kunt gebruiken, word je veel wendbaarder en flexibeler en daardoor veel effectiever. Je weet uiteindelijk precies wanneer wat nodig is, en kunt zonodig schakelen van de ene naar de andere techniek.

vink-30px

Je gaat leren hoe je op verschillende niveaus van de onderhandeling kunt kijken en werken. Zodat jij ook tegelijkertijd langs verschillende wegen invloed uitoefent.

vink-30px

Je ontdekt hoe jij de macht in het gesprek veel meer aan jouw kant krijgt, zonder dat de boel onnodig escaleert; zonder dat het in een gevecht uitmondt.

vink-30px

Je ontdekt hoe jij jouw doelen kunt stellen, op zo’n manier dat de kans van slagen vele malen groter is.

vink-30px

Je leert hoe jij op een effectieve manier de onderhandeling opent en hoe jij op een stevige en stellige manier positie inneemt. En hoe jij met die opening de ander direct beïnvloedt in zijn idee van wat haalbaar is.

vink-30px

Je ontdekt dat betere onderhandeluitkomsten zeker niet het resultaat zijn van alleen maar hoog van de toren blazen, jezelf oppompen, sluwe debattechnieken of ander machtsvertoon. De sleutel tot echt betere resultaten ligt ergens anders in: en jij gaat in deze eCursus leren waarin.

vink-30px

Je gaat leren hoe jij de sfeer en het klimaat in jouw gesprekken zodanig beïnvloedt, dat jouw onderhandelingsresultaten én jouw relaties zichtbaar verbeteren.

‘Wat krijg ik en wat leert dat me precies?’

Na inschrijving ontvang je drie maanden lang wekelijks een nieuwe leermodule via email. Hiermee kun je direct aan de slag op jouw computer, laptop, tablet of smartphone, waar en wanneer je maar wil.

De eCursus is overzichtelijk ingedeeld in 3 delen:

In deel 1 van de eCursus ontdek je:
vink-30px

Jouw persoonlijke stijl van onderhandelen, kwaliteiten én ontwikkelpunten.

vink-30px

Hét recept tot effectief onderhandelen, hoe jij diverse activiteiten slim combineert.

vink-30px

Het geheim van een effectieve voorbereiding van de onderhandeling

vink-30px

De technieken waarmee jij achterhaalt wat de ander wil én hoe daarop in te spelen

vink-30px

Hoe jij effectiever jouw doelen stelt en ze daardoor gemakkelijker behaalt.

vink-30px

De sleutel tot een overtuigende opening.

vink-30px

Hoe jij de perceptie van de ander beïnvloedt.

vink-30px

Hoe jij slim omgaat met jouw argumenten zodat ze echt gewicht krijgen.

vink-30px

Hoe jij handig concessies doet, dat het jouw resultaten ten goede komt.

vink-30px

Hoe jij op een slimme manier omgaat met tijdsdruk.

vink-30px

Wat jij kunt doen om in een vergadering zichtbaar te zijn.

vink-30px

Met welke technieken jij steviger en stelliger overkomt.

vink-30px

Wat dé sleutel is tot het écht overtuigen van iemand.

In deel 2 van de eCursus leer je:
vink-30px

Hoe jij jouw machtspositie verstevigt.

vink-30px

Hoe jij escaleren voorkomt.

vink-30px

Hoe je een gevoel van afhankelijk zijn verkleint.

vink-30px

Wat je kunt doen om de regie te krijgen in het gesprek.

vink-30px

Hoe je meer in jezelf leert te geloven.

vink-30px

Hoe jij krijgt waar je om vraagt.

vink-30px

Hoe je manipulaties het hoofd kunt bieden en Dirty Tricks pareert.

vink-30px

Met welk nonverbaal gedrag jij de machtsbalans beïnvloedt.

vink-30px

Hoe jij wint aan autoriteit.

vink-30px

Hoe jouw omgeving aankijkt tegen jou als onderhandelaar.

vink-30px

Met welke technieken jij een constructief klimaat creëert.

vink-30px

Of je moet willen winnen en zo ja: hoe dan?.

vink-30px

Een unieke sleutel tot hoe jij veel effectiever luistert.

vink-30px

Hoe jij in een gesprek spanning kunt verminderen

vink-30px

Hoe jij bespreekt dat de onderhandeling niet goed verloopt.

vink-30px

Hoe je jouw emoties in de onderhandeling kunt beheersen en benutten.

In deel 3 van de eCursus ga je doorgronden:
vink-30px

Hoe jij humor gebruikt.

vink-30px

Hoe je ook non-verbaal de sfeer kunt verbeteren (én kunt verslechteren).

vink-30px

Wat jij kunt doen om jouw ‘gun’-factor te vergroten.

vink-30px

Hoe jij beter contact maakt met anderen.

vink-30px

Hoe op een slimme manier signalen afgeeft in de onderhandeling.

vink-30px

Wat je kunt doen om een vastlopende discussie weer vlot te trekken.

vink-30px

Hoe jij meer mogelijkheden en opties creëert.

vink-30px

Hoe jij flexibiliteit en schakelvermogen drastisch vergroot.

vink-30px

Met welke vragen jij achterliggende belangen blootlegt.

vink-30px

Hoe jij al vooraf de uitkomsten beïnvloedt.

vink-30px

Hoe jij slim inspeelt op de fasen in een onderhandeling.

vink-30px

Op welke manier jij tot een gedragen overeenkomst komt.

vink-30px

Slimme technieken om een impasse te doorbreken.

Naast de wekelijkse leermodules ontvang je tussendoor per email van mij een ‘duwtje in de rug’: een korte reminder om je helpen om te doen wat je je had voorgenomen.

Omdat ik snap hoe gemakkelijk het is om in de hectiek van alledag met je aandacht ergens anders te zijn.

En dus zit ik je af en toe achter de vodden; je eigen stok achter de deur.

Verder ontvang je tussendoor regelmatig een vraag of extra opdracht die je weer even over je leerproces aan het denken zet.

Of een relevant artikel over beïnvloedingstechnieken of een korte film met een vraag.

Dit alles om het leren levend te houden, en er werkelijk voor te zorgen dat je een periode intensief bezig bent jouw vaardigheden te ontwikkelen.

‘Fun makes it run’

Niet één leermodule is hetzelfde! De ene keer vul je een test in om inzicht te krijgen in jezelf en krijg je ontwikkeladviezen, een andere keer pas je een aantal concrete technieken toe en vraag je feedback. Weer een andere keer voer je een oefening uit met vrienden of kennissen om jouw vaardigheid te vergroten.

Lezen over en oefenen met krachtige technieken, vragen beantwoorden, een filmpje kijken, een zelfanalyse, gedachtenexperiment of opdracht doen: steeds is er de afwisseling die het leren leuk én moeiteloos maakt. En dat is precies de bedoeling! ‘Fun makes it run’.

Na je inschrijving en betaling (veilig en vertrouwd via je eigen bank) kun je direct aan de slag met de leermodule van week 1. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van meer impact en invloed in jouw gesprekken.

Veel gestelde vragen over de eCursus

Is de eCursus Effectief Onderhandelen geschikt voor iedereen?
De eCursus is geschikt voor iedereen die meer impact en invloed wil hebben in gesprekken, overleggen en onderhandelingen. Dit zijn ontwikkeluitdagingen waarmee iedereen mee aan de slag kan, ongeacht je leeftijd of omstandigheden. Ik heb mijn best gedaan duidelijk en begrijpelijk te schrijven waardoor het voor iedereen goed te volgen is.
Wat zijn de voordelen van een eCursus?
Alle leermodules van de eCursus ontvang je per email. Dit betekent dat jij aan jezelf kunt werken waar en wanneer jij maar wil. Of je op je computer, laptop, tablet of soms zelfs op je smartphone werkt, jij bepaalt hoe je ermee aan de slag gaat. En door ons word je herinnerd aan je leerproces, wekelijks bij de nieuwe leermodule, en af en toe tussendoor, als duwtje in de rug.
Kan ik veilig betalen?
Betalen gaat heel vertrouwd en veilig via jouw eigen bank. Je kunt betalen via iDeal, via Mistercash en via PayPal.
betalingsmogelijkheden-300x58-1
Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?
Je naam en emailadres worden nooit aan derden verstrekt, daar kun je van op aan. Je persoonsgegevens zijn dus volledig veilig als je de eCursus Effectief Onderhandelen bestelt.

Ontvang vandaag de volgende bonussen

vink-30px

BONUS 1: email-consult (t.w.v. €29,-). Gedurende de eCursus kun je mij een email sturen met een concrete vraag die te maken heeft met een praktijksituatie waar jij tegenaan loopt. En waarin je wel een advies of tip kunt gebruiken om verder te komen. Op die mail krijg je een uitvoerig antwoord, met een aantal concrete tips.

vink-30px

BONUS 2: ingesproken mp3 die je helpt programmeren tot een effectieve onderhandelaar (t.w.v. €29,-).

Deze mp3, vol met slimme NLP-technieken die jou gaan helpen veranderingen te bewerkstelligen in hoe jij denkt én handelt, is erop gericht om zonder moeite, in volledige ontspanning stappen te zetten naar meer impact, vertrouwen en invloed.

Deze mp3 ontvang je in week 5, nadat in de eCursus de noodzakelijke basis is gelegd waarop in deze mp3 actief wordt doorgewerkt.

Persoonlijke garantie

Ik sta volledig achter mijn product. En bied je daarom deze garantie:

Mocht je om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan krijg je binnen 30 dagen – zonder opgave van reden – je volledige aankoopbedrag van me terug! Je loopt dus geen enkel risico.

Tijdelijke aanbieding

De totale waarde van de eCursus Effectief Onderhandelen is € 349,-

Bestel vandaag en betaal slechts € 69,- en ontvang de unieke bonussen er GRATIS bij!

Dit is slechts € 0,82 per dag!

Ja, ik wil direct aan de slag met de eCursus Effectief Onderhandelen en serieus gaan werken aan het vergroten van mijn impact en invloed in gesprekken.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg direct toegang tot succesvolle tools en technieken van onderhandelen en beïnvloeden.

betalingsmogelijkheden
Het is nu tijd voor MEER impact en MEER invloed. Als jij blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds maar weer hetzelfde. Investeer nu in betere resultaten én betere relaties: investeer in jezelf!
P.S. Alle tools en technieken uit de vaardigheidstraining die normaal tot € 3.000,- kost: nu voor sléchts € 69,- in deze eCursus. Waar wacht je nog op?

P.P.S. Onthoud dat je niets te verliezen hebt. Als je binnen 30 dagen voelt dat de eCursus niet voor jou is, kun je eenvoudig je geld terug krijgen, dus probeer gerust.

P.P.P.S. Hoeveel ga jij mislopen als je nu niet beslist jouw impact en invloed die boost te geven die je nodig hebt? Hoeveel doe jij jezelf dan tekort? En stel je eens voor dat je dat een leven lang volhoudt? Wat nodig is, is verandering en NU is je kans om daarin een belangrijke, onomkeerbare eerste stap te zetten. Een stap naar meer impact, meer resultaat én betere relaties!

Pin It on Pinterest