Ontwikkeljeverder.nl wil helpen veranderen hoe mensen denken en werken in organisaties. Zodat werken leuker én zinvoller wordt. En leidt tot nog mooiere resultaten. Waarmee we de wereld weer ’n stukje geweldiger maken.

Al jaren staat ‘ontwikkelen’ steevast in de top 3 van de belangrijkste aspecten van ons werkende leven. Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling is wat velen van ons zin geeft om ons werk met beide handen aan te pakken.

Na een aantal economisch lastigere jaren, waarin voor velen geldt dat de eigen ontwikkeling noodgedwongen op een lager pitje is komen te staan, is het echt weer tijd om vol in te zetten op groei.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan ons geluk. Het geeft ons plezier in de dingen die we doen. Het brengt ons een gevoel van voldoening om competent te zijn en nog meer te worden. En het draagt bij aan zingeving: het geeft ons het gevoel dat we betekenisvol bezig zijn, met wat van waarde is voor onszelf, en voor anderen.

Werk waar je deze drie geluksbronnen in aantreft, maakt mensen gelukkig, zo blijkt uit onderzoek.

Ontwikkeljeverder.nl wil bijdragen aan jouw gevoelens van plezier, voldoening en betekenis. Door je verhalen, ervaringen en inzichten mee te geven die bijdragen aan jouw groei.

Je vindt die ervaringen, inzichten en inzichten in onze groeiverhalen, in onze gratis ebooks en ‘in onze schappen’.

Wil je zelf jouw groeiverhaal delen, en een persoonlijke ervaring of inzicht de wereld in slingeren? Van harte welkom!

 

Over Arjan Lautenbach

Onze groeiverhalen

Ontdek hier onze tips, vuistregels en valkuilen voor jouw persoonlijke effectiviteit

Onze gratis eBooks

Download direct onze eBooks en ontvang onze updates en ontwikkeltips

Ons groeigereedschap

Ontdek onze praktische tools voor weer een volgende stap in jouw ontwikkeling

Pin It on Pinterest

Share This